TRACK SCHEDULE

Start/End Series Session Duration
7:05 am - 7:25 am MRF Tyres Excel Bathurst Challenge Practice 20 mins
7:30 am - 8:00 am Radical Australia Practice 30 mins
8:10 am - 8:30 am Trans Am Practice 1 20 mins
8:35 am - 9:05 am Supercheap Auto TCR Australia Practice 1 30 mins
9:10 am - 9:40 am GT World Challenge Australia Practice 1 30 mins
9:50 am - 10:10 am Historic Touring Cars Practice 20 mins
10:20 am - 11:20 am Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Practice 1 60 mins
11:25 am - 11:45 am MRF Tyres Excel Bathurst Challenge Qualifying 20 mins
1:10 am - 1:40 pm Radical Australia Qualifying 30 mins
1:50 pm - 2:10 pm Trans Am Practice 2 20 mins
2:15 pm - 2:45 pm Supercheap Auto TCR Australia Practice 2 30 mins
2:55 pm - 3:25 pm GT World Challenge Australia Practice 2 30 mins
3:30 pm - 3:50 pm Historic Touring Cars Qualifying 20 mins
4:00 pm - 4:25 pm MRF Tyres Excel Bathurst Challenge Race 1 25 mins
4:30 pm - 4:50 pm Trans Am Qualifying 20 mins
5:00 pm - 6:00 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Practice 2 60 mins
Start/End Series Session Duration
7:05 am - 7:30 am MRF Excel Bathurst Challenge Race 2 25 mins
7:40 am - 8:05 am Supercheap Auto TCR Australia Qualifying 25 mins
8:15 am - 8:55 am Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Practice 3 40 mins
9:05 am - 9:25 am GT World Challenge Australia Qualifying 1 20 mins
9:35 am - 9:55 am GT World Challenge Australia Qualifying 2 20 mins
10:05 am - 10:28 am Trans Am Race 1 23 mins
10:40 am - 11:08 am Supercheap Auto TCR Australia Race 1 28 mins
11:20 am - 11:40 am MRF Excel Bathurst Challenge Race 3 20 mins
11:50 am - 12:13 pm Trans Am Race 2 23 mins
12:25 pm - 12:53 pm Supercheap Auto TCR Australia Race 2 28 mins
2:15 pm - 3:15 pm GT World Challenge Australia Race 1 60 mins
3:20 pm - 3:40 pm Historic Touring Cars Race 1 20 mins
3:50 pm - 4:30 pm Radical Australia Race 1 40 mins
4:40 pm - 5:00 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Qualifying (bottom 50%) 20 mins
5:05 pm - 5:25 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Qualifying (top 50%) 20 mins
5:35 pm - 6:00 pm Historic Touring Cars Race 2 25 mins
Start/End Series Session Duration
7:05 am - 7:50 am Radical Australia Race 2 45 mins
8:15 am - 8:38 am Trans Am Race 3 23 mins
8:50 am - 9:50 am GT World Challenge Australia Race 2 60 mins
10:12 am - 10:40 am Supercheap Auto TCR Australia Race 3 28 mins
11:15 am - 5:15 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Feature Race 6 hours