Track Schedule 2022

Start/End Series Session Duration
7:15 am - 7:35 am MRF Tyres Australian Pulsar Racing Association Practice 1 20 mins
7:45 am - 8:04 am HQ Holden Racing Practice 1 20 mins
8:15 am - 8:40 am Turtle Wax Trans Am Practice 1 25 mins
8:50 am - 9:20 am Supercheap Auto TCR Practice 1 30 mins
9:30 am - 9:55 am Historic Touring Cars Practice 1 25 mins
10:05 am - 11:05 am Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Practice 1 1 hour
11:15 am - 11:40 am MRF Tyres Australian Pulsar Racing Association Practice 2 25 mins
1:05 pm - 1:25 pm HQ Holden Racing Practice 2 20 mins
1:30 pm - 1:55 pm Turtle Wax Trans Am Practice 2 25 mins
2:00 pm - 2:30 pm Supercheap Auto TCR Practice 2 30 mins
2:40 pm - 3:00 pm Historic Touring Cars Qualifying 20 mins
3:10 pm - 3:30 pm MRF Tyres Australian Pulsar Racing Association Qualifying 20 mins
3:40 pm - 4:00 pm Turtle Wax Trans Am Qualifying 20 mins
4:10 pm - 4:30 pm HQ Holden Racing Qualifying 20 mins
4:35 pm - 5:35 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Practice 2 1 hour
Start/End Series Session Duration
7:20 am - 7:40 am MRF Tyres Australian Pulsar Racing Association Race 1 20 mins
7:50 am - 8:10 am Historic Touring Cars Race 1 20 mins
8:20 am - 8:40 am HQ Holden Racing Race 1 20 mins
9:30 am - 10:10 am Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Practice 3 40 mins
10:20 am - 10:40 am MRF Tyres Australian Pulsar Racing Association Race 2 20 mins
10:50 am - 11:10 am Historic Touring Cars Race 2 20 mins
12:20 pm - 12:35 pm Supercheap Auto TCR Qualifying 1 15 mins
12:40 pm - 12:50 pm Supercheap Auto TCR Qualifying 2 10 mins
1:05 pm - 1:30 pm Turtle Wax Trans Am Race 1 25 mins
1:40 pm - 2:00 pm MRF Tyres Australian Pulsar Racing Association Race 3 20 mins
2:10 pm - 2:30 pm HQ Holden Racing Race 2 20 mins
2:45 pm - 3:15 pm Supercheap Auto TCR Race 1 30 mins
3:30 pm - 3:55 pm Turtle Wax Trans Am Race 2 25 mins
4:05 pm - 4:25 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Qualifying (Bottom 50%) 20 mins
4:35 pm - 4:55 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Qualifying (Top 50%) 20 mins
5:10 pm - 5:40 pm Supercheap Auto TCR Race 2 30 min
Start/End Series Session Duration
8:00 am - 8:20 am HQ Holden Racing Race 3 20 mins
8:25 am - 8:45 am Historic Touring Cars Race 3 20 mins
9:20 am - 9:40 am Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Warm Up 20 mins
9:50 am - 10:20 am Turtle Wax Trans Am Race 3 30 mins
10:40 am - 11:10 am Supercheap Auto TCR Race 3 30 mins
11:45 am - 5:45 pm Hi-Tec Oils Bathurst 6 Hour Feature Race 6 hours

* Track schedule is subject to change